Vriendschap met Christus

Iedere dinsdagavond is er een Taizé-gebedsavond voor jongeren in het Sint-Michielhuis (Sint-Elisabethplein 13).  Om 19u30 is iedereen welkom om mee te zingen en tot rust te komen. Achteraf is er ontmoeting met bijhorende spaghettimaaltijd aan studentikoze prijs.

Op woensdagnamiddag (13u - 16u) houden de jongeren van de beweging de kapel Schreiboom (kortrijksepoortstraat 252) open. Zo kan deze verborgen parel open zijn voor bezinning of bezoek voor allen die passeren!

Iedere zondag houden enkele jongeren van de Sint-Michielsbeweging samen met enkele parochianen de kapel van het Coletienenklooster open voor gebed en/of bezoek vanaf 16u. Aansluitend organiseren we hier ook onze wekelijkse Jongeren- en gezinsviering (17u), gevolgd door een ontmoetingsmoment met maaltijd en drankje voor volwassenen, tieners en kinderen. Iedereen is steeds welkom! Op regelmatige basis wordt de viering voorafgegaan door een rozenkransgebed (16u30) en wordt er ook een kinderwoorddienst georganiseerd tijdens de viering.

Locatie

BegijnenhofkerkGent.jpg
Klein Begijnhof Gent
O-L-V-Presentatiekerk, Lange Violettestraat, 9000 Gent
Open Google Maps
StMHuisGent.jpg
Sint-Michielshuis
Lange Violettestraat 277, 9000 Gent
Open Google Maps
Sluiten